Over mij

Mijn werk wordt krachtig en goed toegankelijk genoemd; mooi en zonder poeha. Ik geloof erin dat je met minimale ingrepen veel kunt bereiken. Ik ben doelgericht en hecht tegelijkertijd aan mijn vrijheid. Om die reden werk ik flexibel, schuif ik in de lunchpauze graag aan bij andere ondernemers en werk ik bij voorkeur op bijzondere (buiten)locaties.

Het is mooi om te zien dat alles wat ik in het verleden heb geleerd en gedaan nu bij elkaar komt in Blok in Beeld en Branding aan de Branding.

Events met eigen karakter
Tijdens mijn eerste studie hotel- en vervolgens eventmanagement heb ik mijn helicopterview ontwikkeld. Projecten van A tot Z overzien en organiseren. Een stijl tot in de kleinste uitingen doortrekken. Vooral de richting communicatie en design trok mij aan, omdat een event door grafische aankleding een eigen karakter krijgt. Daarom ben ik me daar verder in gaan ontwikkelen.

Voorkeur voor beeldstijlen
Binnen de Fotovakschool Amsterdam ontdekte ik vervolgens mijn passie voor het maken van beeldconcepten. Ik merkte dat het bedenken van een beeldstijl en het schetsen van de serie foto’s die moest worden gemaakt, mij meer voldoening gaf dan het fotograferen zelf. Vandaar dat ik nu graag met fotografen werk voor de uitwerking van de door mij ontwikkelde beeldconcepten.

Onderscheiden van binnenuit
Ik heb jaren gewerkt als vormgever, zowel als freelancer als in vaste dienst. Daarna werd ik art director bij NCOI groep. Hier leerde ik om merken te onderscheiden vanuit hun karakter. Dat moest ook wel, met ruim 15 verschillende labels met een soortgelijk aanbod. Dan kun je niet overal aankomen met beeld van studerende mensen.

Het karakter van een bedrijf laat zich goed uitdrukken in kernwaarden. Die zijn leidend bij wat een bedrijf doet en welke keuzes er worden gemaakt. Op basis daarvan ga ik aan de slag. Mijn eigen kernwaarden zijn:

echtheid | schoonheid | doelgerichtheid | vrijheid | eenvoud

Waarschijnlijk herken je ze in het verhaal hierboven.

Uw contactpersoon

Uw contactpersoon

Esther Blok

06 45 90 15 05
esther@blokinbeeld.nl